WEEK ZONDER VLEES POP-UP RESTAURANT

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (9 t/m 15 maart) zal de oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden omgetoverd worden tot het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. Dit is tevens het kloppend hart van de campagne. De hele week zal hier door topchef Peter Lute en zijn team een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd worden om zo iedere gast te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.

Verrassend vegetarisch menu

Gasten staan verrassende gerechten te wachten, met keuze uit 3-gangen voor 35,- euro of 5 gangen voor 55,- euro. Het menu ziet er als volgt uit:

Tomatenthee*
Kaffir lime, avocado en tartaar van topinamboer

BBQ Spitskool
Kruidenschotsen en vadouvan

Gepofte knolselderij*
Schuim van topinamboer en op dennenaalden gerookte king boleet

St.Felicien
Dry aged biet en balsamico

Kokos*
Rababer compote en yoghurt basilicum sorbet

* 3-gangen menu

Openingstijden en routebeschrijving

Het Week Zonder Vlees pop-up restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend voor diner, en op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor lunch.

  Lunch Diner
Maandag Gesloten Besloten
Dinsdag Gesloten 17:30 – 23:00
Woensdag Gesloten 17:30 – 23:00
Donderdag Gesloten 17:30 – 23:00
Vrijdag 11:30 – 15:00 17:30 – 23:00
Zaterdag 11:30 – 15:00 17:30 – 23:00
Zondag 11:30 – 15:00 17:30 – 23:00

Het restaurant is gevestigd in Explore by Lute in Muiden (Maxisweg, 1398 CP Muiden). Hier wordt een nieuwe wijk gebouwd, waardoor de laatste 500 meter van de aanrijroute anders is dan de routeplanner aangeeft. Daarom hieronder een routebeschrijving voor dit laatste stuk, tevens zal er op de locatie duidelijke bewegwijzering aanwezig zijn.

Kom je met het Openbaar Vervoer? Als duurzaam initiatief moedigen wij dit natuurlijk alleen maar aan. Daarom bieden wij – op aanvraag – in samenwerking met Peugeot een hybride haal- en brengservice naar de bushalte Maxisweg Muiden. Geef in dit geval bij je reservering in de opmerking aan hoe laat je op het busstation verwacht te zijn. De beschikbaarheid van de service wordt dan per mail bevestigd, en op de dag van je reservering zal de chauffeur telefonisch contact zoeken om af te stemmen.

Routebeschrijving
De routebeschrijving van Google Maps of routeplanner is te volgen naar ‘Explore Muiden’ tot het inrijden van de Maxisweg. De Maxisweg bevindt zich kort na het verlaten van de afrit van de A1 in Muiden. Volg hierna de borden ‘Week Zonder Vlees pop-up restaurant’. Deze borden wijzen de volgende route:

● Neem op de Maxisweg de eerste afslag naar rechts. Let op: deze afslag volgt direct na het inrijden van de Maxisweg. Het is de eerste afslag, nog voor de bocht.

● Ga rechtdoor, je steekt de brug over

● Houd links aan

● Sla eind van de weg linksaf richting de locatie

● De parkeerplaats bevindt zich aan je linkerhand

Klik hier voor een grotere versie van het route-voorbeeld.

 

Share This