WEEK ZONDER VLEES POP-UP RESTAURANT

Tijdens de afgelopen editie van de Nationale Week Zonder Vlees, 9 t/m 15 maart 2020, werd de oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden omgetoverd worden tot het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. De hele week werd hier door topchef Peter Lute en zijn team een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd om zo iedere gast te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. De komende editie zal er zeker weer een bijzonder evenement plaatsvinden!

Verrassend vegetarisch menu

Topchef Peter Lute en zijn team stelden een verrassend vegetarisch menu samen. De gasten konden kiezen tussen een bijzonder 3- of 5-gangenmenu.

Tomatenthee*
Kaffir lime, avocado en tartaar van topinamboer

BBQ Spitskool
Kruidenschotsen en vadouvan

Gepofte knolselderij*
Schuim van topinamboer en op dennenaalden gerookte king boleet

St.Felicien
Dry aged biet en balsamico

Kokos*
Rababer compote en yoghurt basilicum sorbet

* 3-gangen menu

Share This